Despre Noi

Cine suntem:

Infiintata in anul 2006, SC Quadra Place Management SRL si-a castigat un bun prestigiu prin performanta serviciilor, diversitatea ofertelor, personalizarea prestatiilor pentru fiecare imobil in parte si capacitatea de integrare a unui numar mare de furnizori si prestatori de servicii in beneficiul clientilor.

Societatea ofera servicii de administrare complete prin personal propriu si firme colaboratoare cu care a construit in timp parteneriate stabile si eficiente.

Experienta dobandita in serviciile de Property and Facility Management prestate celor peste 5000 de apartamente administrate, majoritatea in condominii nou construite, precum si cladirilor de birouri, spatii comerciale, depozite, spatii productie, etc. din portofoliul de clienti, ii determina pe toti angajatii, colaboratorii si partenerii societatii sa fie constienti de ridicarea standardului prestatiilor, pentru satisfacerea necesitatilor in continua crestere a proprietarilor si a chiriasilor, de implicarea unei responsabilitati imense fata de acestia si de faptul ca fiecare client este unic.

Societatea promoveaza un sistem de administrare modern, eficient, transparent, corect, in care promovam reponsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica a cladirilor, cu respectarea legilor in vigoare, a proprietarilor si chiriasilor, ale caror interese le reprezinta si asigura derularea in cele mai bune conditii a contractului de administrare fata de functionalitatea si integritatea elementelor proprietatii, fata de mijloacele materiale si de utilizarea in bune conditii a acestora.

Ce facem:

SC Quadra Place Management SRL poate presta servicii ce pot genera pentru imobilul dumneavoastra urmatoarele beneficii:
  • responsabilitate unica, in calitate de furnizor pe termen lung de solutii complete;
  • societatea / asociatia de proprietari nu va mai avea angajati pentru serviciile de administrare;
  • siguranta proprietatii;
  • optimizarea si modernizarea facilitatilor in cladire, in scopul imbunatatii confortului locatarilor imobilului;
  • servicii de intretinere planificate, corecte si prompte, pentru a mentine proprietatea in cele mai bune conditii, la costuri optime;
  • managementul mijloacelor fixe, care sa permita gestionarea riguroasa a costurilor, activitatilor si inventarelor;
  • reducerea costurilor generate si cresterea performantelor cladirilor;
  • minimizarea problemelor operationale neprevazute;
  • eliminarea investitiilor inutile in echipamente tehnice si administrative;
  • prestarea de servicii profesionale, efectuate de catre personal specializat.

S.C. Quadra Place Management

CUI: RO 18641130
Nr. reg. Comertului
J40/18275/29.09.2023

Contact

office@qpmanagement.ro

+40729147146

Connect

Close Menu